Skip to main content

Posts

Featured

KOTA KINABALU

WOW TAJUK! hahahah Hai gais. so aku nak ceritakan terus apa aku buat dua minggu kerja di kk.  Gileww ke tak jalan kalau dah ke tempat orang? lagi lagi minyak dengan rumah di tanggung? best kan? alhamdulillah lah okay. jangan lah jealous. hewhew tapi macam tak menarik apa aku nak cerita ni . baik korang search aje TRIPADVISOR OKAY? aku nak ceritakan kat mana aku pergi je. 3 kali dah datang situ aku taktahu apa aku buat ahaha
 kundasang lah mana lagi!
  gunung kinabalu ditutupi dengan kabus! so unLucky
Desa Dairy Farm, omg aku suka pergi sini sebab suka makan yougurt dgn icecream dia and selalunya sejuk pergi sini  agaknya malang masa kami pergi kali ketiga ni Panas siot! hahaha tak da apa pun tgk view bagi anak lembu minum susu, permandangan cantik, aaaaa apa lagi kalau pandai shoot lawo lah kan? hehe. beli lah susu diorang fresh sikit, fuh sedapnya.  okay next
Canopy Walk, Poring Ranau
omg this.............. haha okay takde apa saja. korang jalan atas jambatan mcm ni dalam 4 ke 5 tah …

Latest Posts

PEREMPUAN

cari duit sendiri!

percutian bajet rm150 seorang