Long time no see




assalamualaikum..........
its been 123456 days i didnt wrote anything on this blog, nothing story to gossip and so on,
I rasa Mazly sorang je stalk i punya blog nak tahu kisah hidup I kan? apa yang menarik kan
hehe i tahu you tuu, im smelling right now hahahaha
                                    now 0455 a.m Wednesday
still fresh didnt sleep yet get dancing watching hahaha joke
I tak boleh tidur awal sebab tak kerja. I means i kerja tapi kejap kerja kejap cuti
thats why tidur pun tak menentu. harini mcm rajin nak update blog sebab tak boleh tidur lah
so buat apa je pagi buta mcm ni kan, dari malam smpai ke pagi tak tidur.
oh i tengok running man, america next top model kat youtube layan fesbuk twitter semua kat laptop
so i spend my all night dekat laptop harini.  so running man baru je habis so i rasa nak update pulak 
eh I macam update ni untuk u kan, ha ha ha takpe sebb you sorang je baca. 
ha i tak tahu pulak syahirul  I akan baca benda. idk, but im lucky kalau dia baca HEHE 

so u masih macam tu juga bila whatsapp I kejap kejap pun cukup lah kan, you call I TAK ANGKAT ahahahha jahat kan i. i saje taknak angkat, tapi kadang busy ahh jangan lah terasa, i gurau. wtsap jelah hokayy. babes ramai perempuan yang lebih baik cantik manis kurus hehe u je tak cari kan? memlih eh? huhuhu kk, u nak kahwin kan? haha joke joke. okay. tak busy wtsap i lerrr. 
okay bye. tata. last seen  0505 a.m

No comments:

Post a Comment