FAVOURITE CLASSMATES


zaid.muhammad.nazrin.aiman.hidayat.aizul -boy-mieja.adah.yeyen.hidayah.rafhanah.kuyelee.nora.aishah.fatin and farah. -girl

HI blogger! they cute right? aaa oppkoss. hehe.
we almost close each other for 8 month and InshaAllah for 1year and 6month! Hopefully habis sama sama untuk 3SEM eh mestilah ehh. ok  setiap orang tu ada je perangai tuu  masing masing ada character kan.
yang innocent ada annoying ada yang macam taktahu apa-apa pun ada.  eh macam macam. kalau aku sendiri pun diorang cakap aku like.......................hahahahahahah.....  maybe diorang suka atau tak we DONTKNOW.

malas bertanya sesat jalan. siapa nak berjaya rajinlah bertanya kepada kawan2 yang rajin tuuu
ectcellii ckp kat diri sendiri sebenarnya. ok THEY COOL PRETTY AND HANDSOME
IGNORE THE MAN tuu hahah. lets talk abouy kuyaleee!!!!!!!!
My dear lovely friends Indian Girl from Malaysia ahahah, jk jk
she hardworking, talk active when debate or speaking in muet class and always COMPLETE semua kerja woii.
kalau boleh cikgu dengar ckp dia. sebab kalau dia tak siap kerja mcm pelik lah kan.
n perangai paling aku suka lewwww suka tolong nasib tak sombong hahaha smpai orang tu manfaatkan dia bak kata hidayah. hahaha. ok tulis pasal dia sebab aku ada buat salah dengan dia, hahahahaahah pasal SEJARAH HARITU, smpai dia menangis woi. kehkeh tapi tu satu the weekness from her..cepat merajuk dan menangis, susah woi nak pujuk but nanti okaylah. heheh. ok pasal sejarah haritu tu mmg sadis hahahaha. takyah cite.
ok kuyalee you the best. tata,

kalau korang perasan yaya takde kat atas yang ramai ramai tu. sebab dia tak datang hahahah dia selalu je macam tu ada pape asyik hilang dalam dakapan. ehhh hahaah. okayyyy she that one yg boleh dikatakan rpt jugak our gosipping and kuat makan friends. haha. dia ni ada mood dia tauu, kang lain macam ada lah tu. kahkahkahkah jk jk,
nice to know you baby

result sem 1 dah keluar.......................and hahahahaha shut up and smile.

congrats who got a good result okay. heheh. fighting for sem2 and sem3 pulak InshaAlllah,
sorry kalau farah ada tersalah cakap ka atas tuuu. OKAY 

No comments:

Post a Comment