STORIES MORRIES


Emmm Hi. Ok. Hi. 
So budak spm result keluar bila dohh.
ehhh kau ni asal cakap pasal result dohh, gilaaaa ke. arghh boleh mati.
damn guys lagi dua bulan. So aku dah boleh agak apa yang aku down gila.
Addmath n acc. omegieee. kenapa aku amik. hahaha sudah terhantuk baru tegandah, 
acecece pandai je amik semua tu. Fvck shut up!
Dapat tawaran dari itu ini semua dari IPTS myb before result kan.
UPU tak daftar lagi, haihhh. Runsing. 
aku janji nak kerja sampai bulan 2 je K. Febuari je. Emm KOT
Lepas tuuu duduk rumah #ThinkingForFuture hihihi.
dah besar lah.  Besar lah sangat badan je besar hati kecik.
OKBYE
next story.
I akan cuba sayang you and taknak hilang pun hilang sayang you tuu dekat you
sebab you jahat sebab boleh buat I rasa takdepape pun terjadi mengajuk pun takde rasa dah tak kisah langsung. then sebab you I senyum nangis sensorang sebab You jugak
I sabar sangat sangat dengan you. I tak pernah sabar macam ni.
Myb dah besar takkan nak berkepit txt call 24hours! U pun busyy je pasal belajar.
GoodLuck kayy. Sambung degree n next for your future.
emm. emm. emm. emm. emm. I harap u ingat I sampai bila bila sebab I girlfriend you yang sabar yang tak kisah you nak txt ke call bila bila sesuka hati je nak txt ke taknak sesuka je nak call ke taknak. 
I dah kenal you arrrrrr  since 2009! 4years and now 2013.
eh tu zaman 2009. Form2. HAHAHA. shutup!
dulu couple break couple break bahaha., budak budak seyhh, Maluu.
you pergi dan datang balik, Hows sweet you are sayang,
Haihh sabar betul you dgn I. haha. K just saying. Sorry kalau u tak suka. kbye.


No comments:

Post a Comment