Semakin Hampir :')

all my girls

lovers

retis

broken heart!

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan Almubarak uoolls.
Anyone reading my  post? hemhemhem I hopee.
Hikhikhik.
28/08/2012 Trial date of the die! hahaah jk jk
dasawarsa sama ada kita sedar atau tidak kita semakin hampir di era globalisasi yang gah dipersada dunia.
Hahahaha, k jk again, cooo boring.
Kiteorangg nak Spm. dah lima tahun kitorang kawan.
ada yang benci kita ada yang suka kita dan ada yang kutuk sama mengutuk , cheit macam tak biasa!
tu lah nama dia kawan *Perempuan* tak normal tau kelau semua okay perfect je, hikk
kita bersyukur kehadrat Ilahi kita dapat menyambut ramadhan sekali lagi bersama.
InsyaAllah sambut trial sama2. nak tengok pencapaian yang kekonon power! Hhuhu
peperangan akan bemula tidak lama lagi, heee.
 hemmmhemmmhemmmhemmm-___________-
Taktahu nak cakap apa,
Farah memang suka kawan dengan semua orang bukan batak tapi Peramah :)
#KenangDakuDalamDoamu 

No comments:

Post a Comment