School Holidayyyyyyyz n Schoolll Sucker

Ni siblings kita :)

my mum baru nak berendam 

cherating

cable car 


Love Pamily, 
Resort world genting hotell the best !

Encik Azman dan Puan Habibah
habis cuti seminggu baru pergi holiday baru lah nak sebuk berjalan apa semua
lepas tu pergi rumah yan, fuh memang tak sentuh buku woi,
aku merasakan tidak mengambil Spm tahun ni, Great kan?
Huhh Esok 11/06/2012 start lah penggal kedua untuk tahun terakhir aku cewkolah!
hikhik K. kita sayang mereeekaaa LoL
N then kita nak ucap terima kasih kat Anessya sebab nak bagi kita pinjam folio Akaun :(
HAHAHA, nak pos kan, kita harap awak nak pos benda tu :p Hewhew
malas benauu dah kita ni, hmm K. ayat terabur, aku benci bila dapat merkah nnti .
Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment