Kadang-kadang dan seterusnya....


Hi ada sesiapa yang sudi ajar aku dan marah aku bila time stdy ?
Hihihi k saje .
Sewaktu di Kelas
okay duduk dalam kelas , buat kerja macam biasala kan, cikgu ajar kita dengar k
cikgu bagi kerja kita buat k.
tu biasa bagi kita sebagai seorang pelajar sekolah
tanggungjawab k.
kadang-kadang kawan kita kat kelas jugak mempengaruhi bila kita nak belajar .
di persekitaran sekolah tu kawan satu sekolah tuuu.
Haaa. bila kita nak jawab satu soalan tu ada je kwan kita ckp,
eleyy kau dandan nak jawab soalan tu,
SubahanaAllah time tu kita rasa macam nak maki gila kat dia 
then dia pandang lain macam kat kita, macam kita bodoh sangat kan.
okay tu apa yang aku rasa bila Dina buat aku macam tu harhar.
shit kan? takpe weh dah biasa kuikui.
#Time dekat kantin and surau or kat mana2 bila jumpa kawan yang berlainan kelas tu
*K kadang2 diorang nak kawan dengan kita tengok orang tu macam mana dulu
sesuai tak dengan kita, sekepala tak sakai tak,
tu semuaaaaada effect bila kita nak berkawan,
mulut tu kena jaga ada yang kecil hati langsung tak kawan,
K mulut aku takdelah macam sial sangat kan, 
perangai kau yang buat mulut aku mcm ni,
kadang-kadang tu, ada diorang ckp aku ni
Raja Menganjing n blah blah,
memang aku rasa tak sakit hatikan masa tuu.
memang muka aku cool je, tapiii.
sebaliknya, rasa kau pun patut aku ngnjing n hanjing kan balik rasa nak memaki hamun,
kuikuikui, seee mana org tak ckp kan.
Si Farhah N dina lah selalu ckp aku macam tuu
SubahanaAllah, aku memang tak kecil hati tau masa tu, bila aku fikir balik
its okay guys aku tahu korang mcm mana,
thanks, tu yang buat aku selalu senyum dan gembira kat sekolah :)
lupa segala masalah, 
Emmm bila org kutuk aku....
just senyum dan gelak2 yang mampu aku pamerkan, sebaliknya......
semua orang ada perasaan, hewhew, 
#Konon macam tak pernah kutuk orang siaaaa
*K bila kita backup orang yang bersalah!
k Fine aku banyak kali kena mangajing sebab backup dayah haritu
k miza shaeza n dina, diorang ckp aku ni apa tah,
memang aku rasa macam lain sangat,
aku pun ada maki dayah jugak, tapi emm tah la,
aku nak luahkan perasann ni kat sesiapa tak boleh,
aku boleh menangis dekat Fir je,
dia pun kadang2 malas nak layan,
hmm. tahh. K thanks being my Friend dearrr.
hihihihi, Kenang daku dalam doamu 
#Story Mcm keling 



No comments:

Post a Comment