Be mine forever again


Assalamualaikum Hi hi hi :)
K jangan fikir bukan bukan bila dah baca caption tu k ,
I am happy with you right now my Firdaus, seriusly
Thanks datang balik kat kita ,
I know you not like other men, InsyaAllah, 
now, you memang tak berubah, Im just waiting when you continue your study :)
aku dah siap sedia :) #Faham tak? LoL
aku rasa seminggu Dua kali kena datang rumah, baru tak rindu sangat ,
K, sayang sangat, 5Tahun dah kita kenal kan awok, argh gewdik, 
K sayang u, bye 
#Num Maxis Aku takde siapa nak txt k :(
#Digi now thanks

No comments:

Post a Comment