Hikhikhik


Semakin hari semakin bengangg dan bangangg!
lebih baik sekolah dari duduk rumah! 
Gosh ! aku tak suka cuti tanpa hala tuju,
macam orang gila duduk rumah ni, 
bangun pagi , breakfst tengok tv , kemas rumah konon2, then tidur balik
bagus tak titew ? cuba korang buat benda tu banyak kali mesti best (y)
 Haihh, now tengah busy kemas rumah sana sini, cat semua, buang benda2 yang tak patut
semak je dalam rumah ni, bukan apa,angah nak kahwin tinggal sebulan je lagi KOT,
biasalah anak yang kahwin mak bapak yang hura hara macam benda tu lagi brp minggu je,
ni apa yang aku rasa, padahal lama lagi weh,
Takpelah , anak pertama khwin, hokhok, 
K NAK cerita pasal exam ,
Asstafirullah, teruk sangat markah, sesangat tau :(
Tapi alhamdulillah satu je gagal, macam biasa ADDMATH sucker
akaun okay sebab soalan senang bangat, ekonomi ? Lol shit punya soalan! haha
yang lain2 macam2 tu teruk! :(
Hmm tapi alhamdulillah dengann daya usaha sendiri , hihi,
 eh kbye
 
#nobody txt me :|

No comments:

Post a Comment