single step :)

Forgive me :)     
Hi bukan nak show off aku ni dah single ke hape,
no tak batak pun nak ada bf kay, ehh ayat minah minah ni
okay okay, Aku salah sangat bersalah salah, haihh
nasi dah jadi bubur , nak buat acano :(
hmm aku terima je :)
K aku baru 17tahum panjang lagi perjalanan,
dia dah besarr ,lelaki lagi, haihh takpe
eh apa ni benak otak aku fikir pasal ni tau, hah -,-
k thanks for everything , 3months :)
Iloveyouuuu :()

No comments:

Post a Comment