budak sekolah LoL

with mieza kekonon comel !

classmate . =,=

saya lah yang paling comel

Ni budak ni, kerja akaun n ekonomi semua dia akan siapkan, dia lah mangsa aku nak pinjam buku! yeahh

Assalamualaikum, Hi, lagi 2hari je nak exam , hew hew, 
rilex lah derr , ujian je pun, bab 1 n 2 je banyak keluar, senang,
Kepala hotak dia, bab 1 n 2 ni lah buat aku malas nak blajar, takde semangat,
makin lama makin malas, serius, tak tipu.
ehh melampaunya, stdy sikit sikit tu ada lah, Huhh, kesedaran still ada K -,-
dalam kelas still boleh snap2 gmbar nyayi bagai , kerja sekolah tak siap ,
Ya Allah tak ubah dari dulu , Hehe. semua sama . just budak cina :)
kalau akaun je mesti diorang siap, hantar buku , kitorng? LoL TAKKK PUN -,-

bulan 3 dah strt busy dengan sukan , MSSDJasin, aku tulis ni
sebab aku ada kena mengena,  amik acara 5000m Jalan Kaki ! HAHA
percaya tak ? caya lah :( please ,
HEW HEW takdelah aku tipu je, suka buat gimik lebih, minah GEB.
hmm, tangan aku kuat, tak macam tangan kau, lembek ! #E belagak nye -,-
hew hew, lontar peluru, merejam lembing n, cakera .
wuwuw, tahun akhir ni, mesti kena amik semua, hihi, gila sijil namanya,
K tarian untuk tahun ni, aku tak tahu lah nak masuk taknak :( 
diorang sume taknak masuk, ada laki tak bgi taubat n makbapak tak bagi,
macam2 lah, mak bapak aku pula? err, diorang ckp TAKPAYAH la nana, 
sukan dah ada, tapi hati aku NAKKKKK! wuwuw, menari tarian melayu
tertonggek tonggek bontot kauu ,siapalah nak kan, ee tak malu ke -,-
Aku tetap aku , im still the same Farah Azman :)
K panjang benau post ni, stdy tak jugak,
btw Farah Dina Amran missyouuu DOMO AKU TETAP INGAT KAU DLM KELAS NI
K goodDay N goodLuck,

Love you FIRDAUS! ehh ttbe :p Bye

No comments:

Post a Comment