SCHOOL SUCK yeah No laaa

baju still tak licin aku iron? ohhmak godai
hihihi tengok lah gigi kita.cikgu ramli cakap gigi kita besar!

Hi Assalamualaikum :) Hihihi
aku memang rajin nak capture picture baju sekolah tu! hihihi
Okay aku rajin sangat, iron baju for 1 week senang oii , 
If dah komotttt tu iron balik lah nanti macam budak darjah satu comeyy cangat 
Kayy, kerja sekolah tak siap lagi (y) Hihi MALAS SANGAT
suka buat kerja last minute. Baru COOL :)
Account, Addmath and Eco. please be nice to mee okayy :)
Just for exam , nak dapat B pun alhamdulillah tau.
haihh dalam kelas gelak cakap tu kerja biasa okay, hihi 
aku macam tak sedar tau, asyik online. Konon ler taknak online dah tapii -___-
hmm InsyaAllah one day nanti kan, siapa tahuuu .
LoL.
Esok Isnin aku tak suka! paling loading otak aku :)
Byeeeeeeee




1 comment: