memang aku beremosi je


Hi assalamualaikum, 
melampau sangat ke caption gambar ni takk kan ;')
okay sakit hati sangat sangat sangat, 
janji nak pergi kedai bawak aku beli charge sony tapi haprak nak makan dulu lah apalah!
Yee aku bukan nak kurang ajauu lagi petang tadi aku tunggu,
Ya Allah ;'( Okay chill aku mmg sllu macam ni . 
Hmm. SATU hari tak cantc , yee mmg baru satu hari kan . bukan lama.
Wuww, dulu ayat firts time kemain manis, cuweet sangat,
aku taktahu lah lepas new year since tarakk kredit terus berubah semua berubah,
Thanksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.
every night aku menagis pun kau peduli apa kan. tuihh sikit,
nak cerita masalah semua pun tak boleh jugak! 
sakit hati sangat, menitis2 air mata pun tak guna!
aku nak cerita dekat ariana pun tunggu depan2 baru ada fell :(
I need her everytime ;')
Hmm k aku sangat sakit hati sekarang ni, bye .



No comments:

Post a Comment