im so sorry sorry sorry ;'(

Hi, Assalamualaikum,
alooo acano nak mula ni,errr,atototot pon pon
Okay aku salah, aku banyak sangat buat salah,pada yang maha Esa mmg lah kan.
ni pada orang tersayang hati terguris acano nak baik balik ni,
aku tak patut pun ada masalah cenggini >< tak masuk dalam buku 555 aku pun hmm
Kak Jemah kata lelaki ni ego dia tinggi sangat sangattt! Huarghh
aku memang kena accept tu kan, takpee :')
dalam kepala hotak aku tahu MAAF SORRY MAAF SORRY :'(
aku nak mengayat balik memang tak lerr , tak reti, aku menjawab balik ada ler
hew hew , suka melawan, nak jugak menang tapi tak, aku kalah aku tak kuat,
menangis je kerja, sensorang dengan Patrick Babi Busuk.
nak cerita dkt yan memang lambat lagi nak jumpa. nak call jimat crdit tengah kering ;p
Cerita kat mak sikit2 kena mengajing balik, cakap padan muka je :( Eish MAKK NI
okay rilex, aku terima semua bendaa ni ahh, dia banyak sangat bagi aku nasihat perli je,
nanti masuk telinga kanan tak keluar2 , hihi eh apa ni , k mengarut
k, kalau mintak maaf jee kerja tapi buat balik apa gunanyaa 
INGAT

*i sayang you sangat, cinta you sangat, i tak tahu macam mana nak tunjuk dekat you
i tak fikir panjang apa yang i buat, tak ptut buatt benda tu semua 
melawan cakap you, I mintak maaf sangat ;'(






No comments:

Post a Comment