CUWEET seventeen

dari kiri , along,afiq,afif,iman,faiz,umar :)
dari kiri , mak normah, mak iteww , and kak nor

my lovely cousin ariana, she always make me strong and shit sometime! haha

Hi Assalamualaikum .
LoL baru nak update cuweett ceventeen ni ah, 
maklumlah, birthday aku, aku duduk rumah orang, hew hew,
ariana comeyy cangat, #apehal ni
Hm Hm , thanks pada yang wish birth tuu.
aku rasa dkt fb tu semua aku cakap THANKYOU kot -,-
orang takde kerja so rply le balik kan, ngehngeh
HADIAH?
dapat dua je this year, kawan2 sekolah semua tak bagi lagi LoL 
macam dapat jee kan -,- Perasan
yan bagi shirt comel sangat, perh jenoh aku nak bagi balik takpayah lah
dah besar kan kakak yan :)
Diana bagi gegule angry bird seyhh! sedap ! dapat cium dia Haha
kay, Aina Mn! suara cartoon ! ada post pasal birthday iteww ah,
malu nyeww, thanks ye kak Aina,dia kata nak bagi braa, bahaha taik gile kan?#gurau le'
Kayy ,my boyprengg nak bagi lama lagi kan, aloo takpe I tunggu :) Haha
k ah, mak aku kata badan je besar Otak kecik!
pemalas! Yeahh! thanks makkk :)
kbai 

No comments:

Post a Comment